Hjem Kronisk helse Fra blogg til magasin

Fra blogg til magasin

Av tonjehval.com
1674 Visninger
Fra blogg til magasin

Når sant skal sies føles det godt å endelig kunne åpne et tomt dokument i word hvor målet er å finne tilbake til der jeg avsluttet. For la oss være ærlige her nå. Det ble brått stille. Det ligger ikke noe dramatisk forklaring bak, utenom at jeg mistet det litt. Det som kun skal være noe jeg gjør for min egen del ble plutselig det stikk motsatte.

 

Hva er nytt.

 

Siden sist har det skjedd et par nødvendige kosmetiske endringer på bloggen.

Den mest synbare endringen ved første øyekast er headeren. Fargepalettet har gått fra å være et synlig midtpunkt til å gi en nøytral ro.  Fargene representerer blant annet visdom, kreativitet, og lidenskap som passer utmerket til det nye konseptet.

En annen stor endring man fort legger merke til er at alle innleggene er borte utenom ett. Jeg har en plan og et ønske når det kommer til denne bloggen som jeg skal komme til snart. I denne planen passet ikke måten de tidligere innleggene ble skrevet på. Det ville bare blitt rot for både meg og deg.

Innleggene er ikke slettet, men ligger trygt bevart inne på harddisken til wordpress. Noen av dem vil finne sin plass igjen etter en justering eller fem, mens andre vil bare bli slettet med tiden.

 

Hva du kan forvente deg.

 

Så til grunnen til at du trykket deg inn her. Hva kan du forvente deg i tiden fremover?

Jeg ønsker å lage en plattform hvor du får en følelse av at du har trykket deg inn på ett magasin fremfor en blogg. En plass hvor vi sammen kan bli bedre på kronisk helse og det som følger med igjennom innlegg/artikler innenfor relevante temaer.

På listen min over innlegg jeg ønsker å dele finner du blant annet:

Hvordan du kan forebygge psykisk helse når du har kroniske smerter. Hva man kan gjøre når ikke søvntipsene du finner på nette virker, og tips innenfor flere sjangere som gjør hverdagen litt bedre.

Hverdagen skal også få plass inn her. Planter, oppskrifter, hudpleie, og lavterskel trening er bare noe av det som står på listen. Hovedfokuset her er at du skal få en bedre hverdag. Vi har jo tross alt flere hverdager enn fridager.

Til slutt har jeg en tanke som mangler noen biter for å bli komplett. Et nyhetsbrev hvor du en gang i måneden vil få en mail fra meg med alt fra nye innlegg, anbefalinger, osv. Som sagt har jeg ikke tenkt så mye på dette enda.

 

Hvem er det for?

 

Høres det ikke bra ut så langt? Jeg liker tanken på å skape en plass hvor vi sammen med tiden kan bli bedre på kronisk helse. Et magasin hvor du med tiden kan få svar på det du lurer på innen fysisk og psykisk helse, livsstil, og hverdagen på godt og vondt.

Målgruppen min vil alltid være deg som er kronisk syk. Vi forstår hverandre, og vi kan lære av hverandre. Jeg kan langt ifra alt, men jeg sitter på mange erfaringer. Det er jeg sikker på at du også gjør, derfor er jeg så glad for at du er her nå!

Siden dette er et magasin for blant annet kunnskap og læring ønsker jeg at du som pårørende også skal føle deg velkommen. Det er ikke alltid like lett å forstå eller vite hva som skjer, og hvilket behov som trenger å bli dekket til enhver situasjon. Kanskje du som pårørende også har noen innspill å komme med som vil hjelpe oss? Uansett er du hjertelig velkommen.

 

Følg med på hva som skjer bak bloggen.

 

Flere av dere følger meg allerede på instagram, men hvis du er ny her kan du følge dagene mine på instagram – @tonjehval.

Der deler jeg øyeblikk fra hverdagen, anbefalinger, videoer, osv i story. Feeden blir også brukt med jevne mellomrom hvor jeg deler mye innen det samme temaet som jeg nevnte ovenfor her

 

Savner du et magasin med helserelatert innhold?

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: