Hjem Spørsmålsrunde Spørsmålsrunde- Inspirasjon, helse, og fotoutstyr.

Spørsmålsrunde- Inspirasjon, helse, og fotoutstyr.

Av tonjehval.com
214 Visninger

God lørdag alle sammen!

Tidligere har innleggene blitt postet på fredager, men nå er det på tide å prøve noe nytt. Når vi først er inne på å prøve noe nytt er det noe annet som må luftes. Nå begynner det å nærme seg ett år siden jeg opprettet bloggen her på wordpress og ting har utviklet seg siden den gang, for ikke å snakke om den utviklingen jeg selv har vært igjennom.

Jeg har lært og feilet. Sett hva som fungerer her inne, og hva som ikke fungerer like bra. Derfor vil jeg vurderer å endre hele brandingen til bloggen. Den vil fortsatt passe deg som leser bloggen da innholdet vil være tilnærmet likt, men utseende vil få seg en overhaling. I tillegg er jeg innom tanken på å opprette en e-post liste, men mer om dette etter hvert som det skjer.

La oss gå over til spørsmålene dere sendte inn tidligere denne uken!

Spørsmålene fra dere.

Hvordan går det med deg?

Alt i alt går det bra med meg om dagen. Det skjer mye positivt om dagen, kreativiteten blomstrer, og den mentale energien gjør det meste litt bedre om dagen. Kroppen er ikke like samarbeidsvillig til enhver tid, men jeg prøver å finne en god rutine om dagen som kan gjøre ting litt bedre.

Er du interessert i helse og velvære?

Interessen for helse og velvære er noe som har vokst på meg med årene. Tidligere kunne jeg ikke brydd meg om verken det ene eller det andre, men nå vokser interessen for hvert år som går.

Er du glad for at 2019 er over?

Både og. 2019 har definitivt vært mitt beste år så langt. Det kommer ett innlegg en av de kommende ukene hvor jeg skal oppsummere året som har gått så pass på at du liker facebooksiden min så du får de nyeste oppdateringene først!

Hvilket kamera bruker til å ta bildene dine?

De fleste bildene mine blir tatt med Iphone XS. Ikke helt optimalt, men mitt kjære Canon 650D er bokstavelig talt ustabilt så frem til jeg får spart opp til nytt kamera får telefonen duge. Ifølge google analytics bruker flesteparten av dere mobilen til å lese bloggen så da går det bra en stund til.

Hvor finner du inspirasjon?

Det meste av inspirasjonen finner jeg på Instagram. Jeg finner ukentlig nye profiler som får meg til å tenke og reflektere. Jeg finner også mye inspirasjon på Pinterest. En undervurdert app/ nettside hvor du finner ALT du lurer på.  I tillegg har man alle bloggene der ute som det er verdt å få med seg.

Spørsmålsrunde

Er det psykolog du går til? Og hvordan fungerer det i forhold til smertene dine?

Jeg går til psykomotorisk fysioterapeut som fungerer som både psykolog og fysioterapeut. I mitt tilfelle får jeg blant annet hjelp til å rydde opp i stress og andre faktorer som kan øke smertene i beina. I tillegg får jeg hjelp til å puste, løsne opp i spenninger rundt om i kroppen, meditere, og lære meg teknikker som jeg kan bruke hjemme på de dårlige dagene.

Hvordan vil du beskrive deg selv med tre ord?

Introvert-kreativ-ubesluttsom

Du vil også like: Hvorfor du bør bruke mer tid på sosiale medier.

Hvorfor har du så lite bilder av deg selv på sosiale medier?

Ja… Kort fortalt er det en manglende selvtillit som er hovedgrunnen til at det er så lite bilder av meg på sosiale medier. Jeg har lyst til å bli en person som deler mer av seg selv, men sperren er så høy at det er vanskelig å komme seg over.

Hvordan klarte du å akseptere at du er syk? Sliter fortsatt med dette etter fire år som kronisk syk og uten mulighet for å kunne jobbe.

Skulle ønske jeg hadde fasitsvaret på dette spørsmålet. Jeg vet ikke om jeg bare var heldig, gjorde noe riktig ubevisst, eller om det hele er en tilfeldighet. Det siste året har jeg prøvd å skrive ett innlegg som handler om dette med aksept, og jeg sletter like mye som jeg skriver.

Når alt kommer til alt mener jeg at man kommer langt med å lage seg gode rutiner, finne seg en hobby eller to som gir og lærer deg noe, et kosthold som er bra for deg, og generelt bare inkludere det som er bra for deg i livet ditt.

Setter pris på din hjelp.

Etter å ha svart på disse spørsmålene håper jeg du ble litt klokere selv om noen av spørsmålene er litt mer overfladisk enn andre.

Trykk gjerne på hjertet nedenfor. Dette krever ingen informasjon eller tid fra deg, men vil allikevel hjelpe meg. Ha en fin helg videre!

Q: Hvordan vil DU beskrive deg selv med tre ord?

-T

2 Kommentar

Hege januar 31, 2020 - 7:47 am

Så fint å lese å få bli litt mer kjent å få innblikk🌸 tre ord som beskriver meg. Hmm.. sta, ærlig og har ofte hjerte i handa😅

Svar
tonjehval.com januar 31, 2020 - 9:17 am

Så koselig å høre 😊

Svar

Legg igjen en kommentar

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: