Hjem Oppskrifter Proteinrundstykker uten hvete og heving.

Proteinrundstykker uten hvete og heving.

Av tonjehval.com
2309 Visninger
Proteinrundstykker

Visste du at ved å gjøre noen enkle endringer i kostholdet ditt kan du blant annet minske betennelser i kroppen, få jevnere blodsukker, mindre forstoppelse og i tillegg få mer energi. Jeg vet det høres ut som et dårlig slagstriks, men jeg har prøvd betennelsesdempende kosthold selv en måned nå og vet hvor bra det fungerer.

La oss starte med rundstykker. Jeg skal nå vise deg at en sunnere variant smaker minst like godt som dem du allerede spiser, og i tillegg metter mer.

Proteinrundstykker uten heving.

Disse proteinrundstykkene smaker ikke bare godt, dem er også enkle å lage og trenger ikke å heve som de fleste rundstykker gjør. Derfor er disse rundstykkene et bra valg hvis du våkner en morgen og ønsker varme, luftige rundstykker på under en time.

Disse proteinrundstykkene holder seg fint i kjøleskapet i 3-4 dager, og kan fint fryses som normal bakst.

Proteinrundstykker uten hvete og sukker.

Husk å lagre dette innlegget til senere. Har du først prøvd dem en gang er jeg sikker på at du kommer til å lage dem igjen! Tagg meg gjerne på instagram @tonjehval hvis du lager disse proteinrundstykkene.

Du vil også like – Hjemmelaget knekkebrød.

Flere oppskrifter i vente.

Fremover vil jeg dele flere oppskrifter som du enkelt kan lage i hverdagen.

Oppskrifter hvor ingrediensene ligger i hylla på matbutikken og venter på deg. Oppskrifter som ikke inneholder hvete og sukker som du allikevel kan servere til alle rundt deg.

Jeg vil vise deg at sunn mat kan være god mat!

Hvis du ønsker å lese mer om betennelsesdempende mat vil jeg anbefale deg en artikkel som du finner HER.

Legg igjen en kommentar nedenfor om du ønsker oppskrift på pizzabunn eller en annen vri på proteinrundstykker neste gang.

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: