Hjem Hverdag Fem solsikker på en lørdag.

Fem solsikker på en lørdag.

Av tonjehval.com
322 Visninger

Du har kanskje hørt om paraplyene til Ida Wulff? Innlegg hvor hun deler all sin frustrasjon igjennom paraplyer. Du kan lese det siste innlegget om paraplyer ved å trykke HER.

Solsikker skal være det motsatte av paraplyer. Ikke noe vondt ment mot innleggene til Ida, da jeg liker paraplyene. Det er fort gjort å bli negativ og pessimistisk når hverdagen til tider kan låse seg rundt kropp og psyke som ikke fungerer helt optimalt. Jeg har opprettet ett eget dokument på mobilen som jeg bare kaller solsikker som jeg vil dele her fremover.

Mine solsikker:

🌻 Jeg er hun som dreper en kaktus uten å vite hvor det gikk galt. Jeg er hun som fikk en orkide til å falle sammen. 26 år tok det før jeg knakk koden, eller kanskje det bare hjalp å flytte ut fra det kalde, mørke rommet i kjelleren? Uansett. Nå er jeg den stolte deleier av tre LEVENDE grønne planter. I tillegg har jeg ett lite prosjekt ved siden av i vinduskarmen som jeg skal fortelle mer om en annen gang.

🌻 Kaffetrakteren står å durer og holder på, mens lukten av nytraktet kaffe sprer seg. Jeg er ikke avhengig (bank i bordet!), men det er alltid godt med en kopp i løpet av dagen. Skulle bare ønske jeg fikk den oppløftende effekten av koffein, men det er kanskje den som gjør man avhengig? Er det flere som drakk kaffe mocca i starten bare for å vende seg til kaffesmaken? «Kaffen» som var mer sjokolade enn noe annet. Før man gikk over til kaffe latte som var siste steg før man kunne kalle seg en kaffedrikker.

🌻 GOT eller Game of thrones som de fleste kjenner det som kan ikke lure seg unna denne runden med solsikker. Den siste sesongen… Jeg sliter med å finne passende ord, men herregud for en avslutning de er på vei til å vise. Det er surt at det er siste sesong nå, men det gir en bare en god unnskyldning til å se alle sesongene fra start av. Vi må bare innse at ikke alle kan klare det Shonda Rhimes klarer med Grey`s Anathomy.

🌻 Jeg har kommet over en app som er ny for meg. Den heter «mojo» å gjør dette med instagram storyes mer givende. Du kan enkelt lage visuelt fine animasjoner til story helt gratis. Vel, som med de fleste apper er det også en pro versjon, men du kommer langt med gratis versjonen av appen.

🌻 Som jeg nevnte i innledningen har jeg nå opprettet ett dokument på mobilen som jeg kaller «Solsikker». Ett sted å fylle inn oppturer, eller andre ting som gir et lite løft i hverdagen. Kanskje det er noe for deg og? Det var ihvertfall mer givende å skrive på dette innlegget, enn innlegg som kun er rettet mot kronisk sykdom.

Hvilket solsikker har preget hverdagen din i det siste?

-T

2 Kommentar

Celine mai 14, 2019 - 10:02 am

Åh nördar också Game of Thrones just nu, kan inte förstå att det bara är ett avsnitt kvar!

Svar
tonjehval.com mai 16, 2019 - 10:45 am

Litt uvirkelig, men en god grunn for å starte på sesong en igjen!

Svar

Legg igjen en kommentar

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: