Hjem Råd og anbefalinger Er du min neste gjesteblogger?

Er du min neste gjesteblogger?

Av tonjehval.com
1834 Visninger
Gjesteblogger

Jeg trodde aldri jeg skulle skrive ett innlegg hvor temaet er gjesteblogger, men nå er vi her. Dette er nøye gjennomtenkt på lik linje med oppdateringene her inne som du kan lese om i innlegget «Fra blogg til magasin». Tror du at du kan passe inn som min neste gjesteblogger? I så fall må du følge med videre.

 

Hvorfor gjestebloggere?

Som jeg har skrevet tidligere skal denne siden være et sted hvor vi sammen kan bli bedre på kronisk helse. Både fysisk og mental helse, livsstil og hverdagen på godt og vondt. Jeg kan ikke alt. Jeg kan bare det jeg selv har erfart, lest og lært de siste åtte årene i denne ufrivillige situasjonen.

Det som er så fint med å leve med kronisk sykdom er at vi alle sitter med forskjellige erfaringer og tanker som vi kan dele videre til andre i samme situasjon. Derfor søker jeg etter deg som kan gjesteblogge her inne.

Jeg ønsker at denne siden skal bli en plass hvor temaene er mange, erfaringene brede, og kunnskapen god. En plass hvor kategoriene fyller seg opp med innlegg du kan lære noe av, eller kjenne deg igjen i.

Derfor ønsker jeg å bruke gjestebloggere med jevne mellomrom.

 

Hvem kan gjesteblogge?

Faller du innenfor gruppen kronisk syk, eller har utfordringer innen mental helse har du kommet langt allerede. Jeg søker deg som er glad i å skrive. Du som har som mål om å nå ut til likesinnede som kan få bruk for ditt innlegg. Video er også en mulighet, men da må filen ha en viss kvalitet.

Har du et tema eller tre du brenner for? F.eks. hvordan du opprettholder en god livskvalitet, viktigheten av sunn mat, jobber du hjemmefra og kan dele hvordan du kom dit, eller selvtillit knyttet opp mot depresjon? Listen er lang, og her er det mange muligheter.

Da ønsker jeg å få kontakt med deg!

Innlegget skal inneholde mellom 600-1200 ord, du bestemmer selv om du vil ha bilde av deg selv i innlegget eller ikke, og jeg ønsker at innlegget blir satt opp på denne måten:

Tittel: En tittel som passer til innholdet.

Innledning: En kort intro til innlegget som vekker interessen til leseren.

Undertitler: Undertitler som viser hva man kan forvente av de kommende avsnittene.

Avsnitt: Avsnitt som gjøre leseropplevelsen bedre. Det kan ofte være krevende å lese når formen ikke er på topp. Derfor er det viktig at teksten er satt opp på en måte som gjør det behagelig å lese.

 

Hvordan gå frem for å gjesteblogge?

Sitter du nå og tenker på et tema som kan hjelpe andre, eller et tema som du brenner for som passer godt inn her? Da må du ikke nøle med å ta kontakt.

Send en mail til: Kontakt@tonjehval.com hvor du skriver gjesteblogger i emnefeltet. Skriv litt om deg selv og hva du ønsker å skrive om.

Vi blir sammen enige om hvor lang tid du trenger på å skrive innlegget. Vi vil i tillegg bli enige om når innlegget skal bli publisert på bloggen og annen informasjon som det er greit å bli enige om i forkant.

Jeg kan også være behjelpelig med å lage en plan for hvordan du kan sette opp innlegget hvis du synes dette er vanskelig.

 

Hva får du i gjengjeld?

Dette vil være en frivillig oppgave, men noen goder vil følge med.

Du vil få muligheten til å starte innlegget med å fortelle litt om deg selv og linke til egne sosiale medier. Jeg vil også dele navnet ditt i tillegg til dine sosiale medier når jeg deler innlegget på facebook siden, og Instagram profilen min.

 

Jeg håper at du som sitter og vurderer om du skal ta kontakt gjør dette nå. Jeg er sikker på at du har noe du kan dele som vil hjelpe eller inspirere andre i samme situasjon. Hvis du er usikker på om ditt tema er innenfor kan du sende en mail for en liten idémyldring med meg.

Er du min neste gjesteblogger?

 

 

 

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: