Hjem En pause fra livet En pause fra livet #1

En pause fra livet #1

Av tonjehval.com
2064 Visninger
En pause fra livet

God lørdag!

Jeg håper du har hatt en fin helg så langt enten du har brukt helgen til å hvile etter en lang uke, eller om du har brukt helgen til noe helt annet.

Dette er jo en plass hvor vi sammen skal bli bedre på kronisk helse med tiden. Dette fører med seg en del tunge, og lange innlegg. Det vil selvfølgelig også bli flere lystbetonte innlegg, men ikke i like stor grad. Dette har jeg tenkt litt på i det siste og har bestemt meg for å opprette en fast spalte som skal inneholde en brøkdel av den vanlige mengden tekst jeg pleier å ha, men samtidig gi deg bra innhold.

En pause fra livet.

«En pause fra livet» er en spalte som vil bli postet en gang i måneden eller annenhver uke alt ettersom hva som passer best. Dette er en spalte som vil gi deg påfyll av alt fra lærdom til lett underholdning igjennom YouTube videoer, podcaster, profiler på Instagram, blogger, filmer/serier osv. Innholdet kommer til å være variert med flere temaer, ikke kun helserelatert.

Jeg håper at du så langt liker tanken like godt som meg. Denne spalten skal fremover publiseres på lørdager slik at du kan bruke helgen til å gå igjennom de forskjellige anbefalingene. Jeg håper at dette kan være en positiv opplevelse for spesielt deg som sitter mye inne og ikke har helse til å farte rundt og være sosial i helgene.

Til slutt vil jeg bare minne deg på at du nå vil finne «En pause fra livet» under kategorier slik at du kan gå tilbake å se gamle innlegg når du vil.

Nok informasjon, la oss gå over til første runde med «En pause fra livet»!

YouTube – Kalyn Nicholson – All tings koze.

 

 

Instagram – @kirsebaerhagen – Christina Fraas.

Trykk på bildet for å komme til profilen til Christina.


En pause fra livet

 

Podcast – Generasjon bra nok – Ida Johanna Aaraas

Frykt. Tre fryktmonstre som styrer showet og hvordan deale med dem.

Hør på Iphone herHør på android her.

En pause fra livet

Bok- Omgitt av idioter – Thomas Erikson.

Lettlest bok med innslag av humor. Lær mer om de fire forskjellige personlighetstypene og jeg lover deg at du vil begynne å kategorisere de rundt deg innenfor fargene rød, gul, grønn, eller blå. Boken kan også kjøpes som ebok å lastes ned på ark sin egen lese app. Boken finner du her. 

En pause fra livet

 

Serie – Box 21 – Viaplay.

En svensk thriller på kun seks episoder. De to første episodene kan virke kjedelige, men når du kommer til de siste episodene gir alt mening. Overraskende avslutning!  Hvis du ikke har viaplay selv kjenner du kanskje noen du kan låne av til å se denne serien?  Trykk her for å komme direkte til serien.

 

Jeg håper du likte denne type innlegg. Noe utenom det vanlige hvor du ikke trenger å bruke mye energi på å lese. Del gjerne dine tilbakemeldinger på spalten i kommentarfeltet eller send en melding på instagram – tonjehval.

Har du noen favoritter for tiden? Del dem i kommentarfeltet så kanskje noen av dine favoritter blir med på et senere innlegg!

Legg igjen en kommentar

%d bloggere liker dette: