Hjem Hverdag Leiligheten er vår!

Leiligheten er vår!

Av tonjehval.com
222 Visninger

OBS. Rotete innlegg!

Dette innlegget var ikke planlagt. Det hele er ganske ferskt, og jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg skal forholde meg til det hele. Jeg tror vi bare må legge til side alt som heter SEO, oppbygging av tekst, og norsk grammatikk i dette innlegget. Jeg lover å ta meg sammen igjen neste uke.

Vi har kjøpt leilighet!

Vi har kjøpt vår første leilighet! Ikke den leiligheten som er grei nok til å bo i de neste fem årene, men drømme leiligheten. Etter en del visninger og flere budrunder kom endelig oppturen. En leilighet med stort potensiale og den flotteste utsikten utover bygda. Det er først nå, 1 ½ uke etter vi vant budrunden at det hele begynner å synke inn. Endelig skal vi gå ifra å leie til og eie!  

Leilighet

Jeg er klar. H er klar. Hadde det vært opp til oss hadde vi flyttet inn denne helgen, men enn så lenge må vi vente en måneds tid til.

Store forandringer.

Det er så mye jeg gleder meg til med denne leiligheten. Alt lyset som vil trekke inn i leiligheten som vi ikke får her. Turmulighetene som ikke bare inneholder asfalt og trafikk. Mer plass, og sist med ikke minst… Eget kontor!

I skrivende stund sitter jeg som en potetsekk i sofaen med pcen på fanget. Ikke helt gunstig i lengden. Jeg gleder meg til å kunne ta med kaffekoppen ned å gjøre noe fornuftig uten at kontrollen til Apple tven ligger en meter unna til enhver tid. Du vet hvordan resten av regla går…

Vi må ikke glemme det mest overfladiske med leiligheten. Walk in closet. Kanskje det jeg er mest spent på. Er det så praktisk som man skal ha det til? Vil man bli mer organisert? Er det noe vi vil bli avhengig av til fremtidige boligkjøp.

Til sist må jeg få nevne utsikten og terrassen en gang til. Terrassen er ganske stor i seg selv, og har et overbygg som øker mulighetene for å sitte ute betraktelig. Bildet under er tatt på terrassen og det vil mest sannsynlig ikke bli det siste bildet jeg deler av utsikten.

LES OGSÅ: SOLSIKKER PÅ EN FREDAG.

2019 er året.

Jeg har sagt det før, og sier det igjen. 2019 er definitivt året hvor det ene høydepunktet etter det andre finner sin rettmessige plass! Nå skal jeg ikke ramse opp alt her da jeg kommer til å lage ett eget innlegg om dette på slutten av året, men at vi skulle sitte igjen med egen leilighet stod ikke på listen jeg skrev i januar.

Håper du er klar for flere oppdateringer fremover i forbindelse med flytting og alt som hører til.

Ønsker du flere innlegg fra hverdagen?

-T

Legg igjen en kommentar

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: