Home Hverdag Et lite comeback

Et lite comeback

by tonjehval.com
0 comment
comeback

Dette ble en lengre pause enn forventet. En uke ble til to. To uker ble til en måned. Og en måned ble til en og en halv, men nå er det endelig på tide å børste bort alt støvet som har samlet seg opp siden sist. Jeg er klar for et lite comeback.

Dette er ikke noe «beklager for at jeg ikke har blogget» innlegg. Slike type innlegg vil aldri finne sin plass her inne. Denne siden er min egen lille tidstyv som allikevel gir det lille ekstra i hverdagen. Min lille plass for all verdens med utblåsninger som måtte komme med tiden.

Uansett. Jeg er tilbake, og håper at det ikke blir fullt så lenge til neste gang vi snakkes!

-T

Q: Foretrekker du kun lengre innlegg (600 ord+). Eller en blanding av kortere og lengre innlegg?

Hvis du av en merkelig grunn finner denne bloggen interessant kan du følge meg videre på instagram. Der finner du noen hverdagsøyeblikk på story, og et og annet innlegg innenfor samme tema.

Du vil også like

Leave a Comment

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. Er du kroniker selv, pårørende, eller bare ønsker å se mer av hvordan et liv som kronisk syk kan være så må du gjerne følge facebooksiden min: tonjehval.com for å få de siste oppdateringene først! For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: