Home Hverdag Siden sist – bildespesial

Siden sist – bildespesial

by tonjehval.com
0 comment

Den siste tiden har vært litt rotete. Akkurat slik som dette innlegget. Det har også vært to uker hvor det har skjedd ting her på hjemmebanen. Glede, spenning, mestringsfølelse, irritasjon, og motivasjon har preget den siste tiden. Her er noe av det som har skjedd siden sist.

siden sist

Ny plante på vei.

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bli hun som har så høye tanker om egne planteegenskaper at hun prøver seg på den mye omtalte avokadosteinen. Nå har jeg TO og jeg liker det. Jeg får definitivt til den første og i løpet av de siste dagene har det begynt å skje noe på nummer to. Ikke så mye, men definitivt noe. Hvis begge to overlever skal jeg skrive ett eget innlegg om hva jeg har gjort under prosessen.

____________________________________________________________________

LES: Prosjekt avokadotre.

____________________________________________________________________

Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik. Dama som fortjener ett helt innlegg. Dama som inspirere og motiverer. The queen B! Helt siden jeg fikk med meg at Kristin skulle kapre en side eller tre i Det Nye har jeg gledet meg til bladet skulle finne frem til postkassen.

Er det noen vi trenger flere av her i bloggnorge så er det hun. Ærlig, direkte, samfunnsengasjert, kreativ, men samtidig i stand til å innrømme egne feil. Hvis du kjenner til en slik blogger så del gjerne linken i kommentarfeltet.

siden sist

Indirekte klage.

Jeg skal ikke klage direkte. Bare indirekte. Min drømmesommer har ikke 30 grader og solskinn sju dager i uken slik som i fjor. Eller den tørre, varme luften som tørker ut alt på sin vei. Min drømmesommer har heller ikke en gjennomsnittstemperatur på 17 grader med en solskinnsdag i uken slik det er så langt i år.

Min drømmesommer er en god blanding. Varmen fra solen som gjør det mulig å sitte ute i noen timer, samtidig som regnet kan være med på å rense luften og gjøre plenen grønn. Det defineres som indirekte klaging eller?

Tre uker siden jeg kuttet drastisk ned.

Nå er det tre uker siden jeg kuttet drastisk ned på inntaket av kjøtt. Du kan lese mer om hvorfor jeg gjør dette her. Det hat gått overraskende bra, selv om savnet etter kjøttpålegget kommer og går. De største toppene med betennelse har roet seg, og jeg har ingen planer om å gå tilbake til gamle vaner her og nå. Er det noe som heter 50/50 vegetarianer?

Favoritten som går igjen om dagen er ristet brød med ost og tomat som har fått et lite smaksløft med salt og pepper. Prøv det! Hvis du ikke har brødrister så bruk ovnen. Varmluft på 120 grader i fem minutter.

Boligjakten

En annen ting som tar og har tatt en del tid og energi siden sist er jakten på egen bolig. Første steg inn i rollen som eiere av noe vi kan kalle vårt eget. Lån opp til ørene. Gjeldsslave i flere tiår fremover. Her skal det ikke være så mye som ett knirkende trappetrinn eller en nabo som spiller musikk igjennom veggen for at pengene skal være verdt det! Kanskje er det vår kommende bolig vi drar å ser på i morgen?

Jeg håper du likte dette innlegget. Noe annet enn det jeg pleier å publisere. En liten fun fact før vi avslutter dette innlegget: Dette innlegget skulle egentlig handle om respekt. Så feil kan man ta… Si gjerne ifra hvis slike type innlegg er noe du ønsker mer av.

Hva har du gjort siden sist?

-T

Du vil også like

Leave a Comment

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. Er du kroniker selv, pårørende, eller bare ønsker å se mer av hvordan et liv som kronisk syk kan være så må du gjerne følge facebooksiden min: tonjehval.com for å få de siste oppdateringene først! For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: