Home Hverdag Livet skjer + Oppturer fra forrige uke.

Livet skjer + Oppturer fra forrige uke.

by tonjehval.com
4 comments
Livet skjer

Livet skjer mens dagene flyr forbi. Du kommer deg igjennom alt, men glemmer halvparten av det du gjorde. Forrige uke var en slik uke. Den seige, litt lange uken som man setter en tykk strek over. Det er ikke den første streken, og heller ikke den siste streken jeg setter.

Forrige uke hadde også flere oppturer. Selv om det ikke er de jeg husker på en dårlig dag så var de der.

Møte med banken.

Første steget til egen bolig med Håkon ble tatt. Ett to timers langt møte med skremmende ord, og skyhøye tall. Alt over 10 000 kroner er overveldende. Når vi runder millionen øker pulsen. Putter vi på alle de andre utgiftene som ikke går under lånet begynner jeg å innse hvor stort steg det hele er.

En egen leilighet. Et sted hvor vi ikke har naboene helt oppå verandaen. Et sted hvor veggene kan ha en annen farge enn hvit. Et sted hvor det er mulig å lage ett kontor hvor jeg kan sitte å skrive på dagtid. Et sted hvor tre kan bli til fire om noen år.

Det blir en spennende tid i møte. Tar det under et halv år? Tar det ett år? Tar det flere år? Jeg krysser fingrene for det første!

Innkjøp.

Sommerens innkjøp til klesskapet ble gjennomført. Jeg sa til meg selv for noen flere uker tilbake: Før jeg trykker på «Gå videre til kassen» skal jeg rydde i klesskapet. Kaste alt som har blitt for stort det siste året. Kvitte meg med klær jeg ikke bruker lenger, sokker som vil forbli evig single osv. Vel… Noen ganger må man innse at det å rydde i klesskapet ikke er for alle.

Derimot har jeg denne gangen tatt med noen mer drastiske klesplagg som jeg aldri har gått med før, men som alltid ser bra ut på andre. Dette kan enten gå veldig bra, eller lage en liten ripe i selvtilliten. Når jeg skriver drastisk mener jeg noe annet enn treningstights, joggebukse, og enkle t-shorter.

______________________________________________________________________________________

Har du lest hvordan coaching hjalp meg til å bli en bedre versjon av meg selv?

______________________________________________________________________________________

Idèmyldring.

Forrige uke var også uken for idèmyldring. Det helligste notatet av alle notater som tar plass på mobilen. I skrivende stund ligger det 14 tips til nye innlegg det kan bli noe ut av. Innlegg jeg både håper og tror du vil like å lære noe av. Blant annet tips for å takle de dårlige dagene.

Jeg har lært en ting når det kommer til idèmyldring. Bruk alle dine sosiale medier. Søk opp temaet du skriver om, og avslutt med blog/ blogpost. For eksempel «Chronic illness blog» i mitt tilfelle. Spesielt pinterest er gull verdt her. Vi alle trenger påfyll av inspirasjon til tider, og denne metoden er verken tidkrevende, eller en energityv.

Husk at livet skjer.

Det er lov til å stryke over uker. Det er også lov å dobbelstryke hvis uken har vært en syv dagers grå regnsky hengende over deg. Livet skjer, og helsen skjer. Noen ganger kan man trippe igjennom, mens andre ganger snubler man så fort man har kommet seg opp på beina igjen. Slik vil det alltid være.

Hvilket oppturer hadde du forrige uke?

-T

Du vil også like

4 comments

Elisabeth Linder mai 28, 2019 - 4:20 pm

Jeg synes det er så fine bloggposter du skriver, så bra gjennomført 😀 Så spennende med huskjøp, jeg krysser fingrene for dere 🙂 Mye spennende planer fremover nå, det er gøy! Så viktig å ha noe å se frem til.

Forrige uke her gikk i ett faktisk, med et lite avbrekk innom yogatimen. Den er altså gull verdt. Til høsten skal jeg ha 2 eller kanskje 3 yogatimer i uken, jeg er så klar. For en energi det har gitt meg.

For et genialt tips med å google og lete på pinterest etter inspirasjon på den måten. Det må jeg prøve ut selv 😉 Klem til deg

Reply
tonjehval.com mai 28, 2019 - 5:11 pm

Tuuusen takk igjen 😃❤️️ Moro å se hvor langt du har kommet med yogaen på relativt kort tid. Her må jeg fortsatt jobbe litt til for å like det 😅 Halvparten av mine punkter på liten over innlegg er funnet etter to raske søk på pinterest, så håper flere av dere også kan få god nytte av det 😊

Reply
Lena juni 4, 2019 - 11:25 am

Jeg husker ikke så mange oppturer fra forrige uke da uken var kjipe🙈 oppturen må være det at den var så kort, og godt er det!

Lykke til med huskjøp❤

Reply
Lena juni 4, 2019 - 11:24 am

Jeg husker ikke så mange oppturer fra forrige uke da uken var kjipe🙈 oppturen må være det at den var så kort, og godt er det!

Lykke til med huskjøp❤

Reply

Leave a Comment

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. Er du kroniker selv, pårørende, eller bare ønsker å se mer av hvordan et liv som kronisk syk kan være så må du gjerne følge facebooksiden min: tonjehval.com for å få de siste oppdateringene først! For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: