Home Hverdag Prosjekt avokadotre.

Prosjekt avokadotre.

by tonjehval.com
4 comments
prosjekt avokadotre

Det er godt å vite at i det sekundet jeg trykker på publiser blir innlegget sendt til en side jeg er fornøyd med. Etter siste finpuss har ikke designet på bloggen blitt ofret en tanke. Nå kan jeg bare åpne pcen, trykke på tastaturet, og prøve å holde meg til reglene for norsk grammatikk. Som til tider er en utfordring i seg selv…

Hvorfor et avokadotre?

Noe annet som er en utfordring i seg selv om dagen er prosjektet i vinduskarmen. Rettere sagt prosjekt avokadotre til dere som følger meg på instagram. Jeg nevnte det kort i dette innlegget. Jeg har en tidligere karriere som planteseriemorder, og nå skal jeg få liv ut fra en avokadostein?

Personen, eller inspirasjonen bak dette innfallet var Belinda Jakobsen. Hun får dette med planter til å se lett ut. Avokadotrær også. Etter noen minutter med avokado innlegg, og en hel formiddag på google fant jeg ut at jeg skulle fostre opp ett avokadotre. Ikke visste jeg om jeg i det hele tatt likte avokadoer så hvor gjennomtenkt det hele var er fortsatt uvisst.

Dag 21.

Nå er vi på dag 21 i vinduskarmen, og ting begynner så smått å skje. Hvis du ser nøye på bildet under er det noe grønt inni steinen som jeg håper at er en del av stilken. Utifra min nøye gjennomførte recherch skal man først se stilken mellom måned 1, og 2. Kanskje det er håp?

prosjekt avokadotre

Til at det er snakk om en stein som i 1 av 3 tilfeller blir til ett lite tre føler jeg ett skummelt stort ansvar her. Den trenger sol/lys, den trenger varme, den trenger å vaskes hver tredje dag, og den trenger å bade i lunket vann.

Nå skal jeg ikke plage deg med oppdateringer om prosjekt avokadotre hver uke slik jeg gjør på instagram. Det kan fort bli litt for mye avokado på ett sted i motsetning til instagram hvor alt forsvinner når du begynner å gå lei. Jeg tenker at en oppdatering i måneden er innafor? Si gjerne ifra hvis det høres ut som en dårlig plan.

Hvem vet. Kanskje jeg sitter her med en Runar, eller Åse om noen måneder. I så fall er jeg ikke i tvil om at det skal inn på CV`en!

Har du noen erfaring med avokadotre? I så fall hvordan gikk det?

-T

Du vil også like

4 comments

Anne Sudmann mai 19, 2019 - 11:13 am

Jeg hadde lyst til å gjøre det samme selv, men orket ikke 😉
Men jeg vil veldig gjerne se hvordan ditt avokadotre (eller starten på det) utvikler seg!

Reply
tonjehval.com mai 19, 2019 - 11:14 am

Nei, det blir litt jobb ut av det, men samtidig tar det ikke lange tiden å vaske å bytte vann 😊

Reply
Carina Lie mai 26, 2019 - 8:24 pm

Oi så spennende! Oppdater hvordan det går, jeg har også lyst til å prøve 😀

Reply
tonjehval.com mai 26, 2019 - 8:26 pm

Her går det fremover for hver dag som går 😃 Skal oppdatere igjen om ett par uker 😊

Reply

Leave a Comment

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. Er du kroniker selv, pårørende, eller bare ønsker å se mer av hvordan et liv som kronisk syk kan være så må du gjerne følge facebooksiden min: tonjehval.com for å få de siste oppdateringene først! For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: