Home Hverdag Akkurat nå

Akkurat nå

by tonjehval.com
0 comment
Akkurat-na

Hva er akkurat nå? Akkurat nå er ett innlegg som erstatter kreativitetens tørketid. Ett innlegg hvor man bare skriver inn det som skjer akkurat nå.

Jeg har en god dag i dag, men jeg skal huske å fylle inn disse spørsmålene på en dårlig dag så du kan se begge sidene av en dag som kronisk syk. Rett og slett fylle bloggen med de store kontrastene som vanligvis skjer i løpet av en uke.

Hva gjør du akkurat nå?

Slurper i meg den litt for varme kaffen, mens Belinda og Kristina skravler seg igjennom konspirasjonsteorier i bakgrunnen. Oliver derimot er ikke like stor fan av podcaster (enda) å sitter bare å sutrer foran terrassedøren. Hadde han bare skjønt at det er under 10 grader ute på terrassen…

EDIT: Innen innlegget var skrevet ferdig seiret sutringen til Oliver, og leiligheten er på vei til å fylles med en kjølig vår luft.

Dagens humør

I dag er en av de dagene hvor jeg må holde igjen for å ikke bruke opp energien i løpet av formiddagen. Humøret er stigende, og energinivået er tilbake. De siste dagene har vært preget av en «ME smell» hvor sofaen har blitt brukt hyppig, så nå er jeg klar for å komme meg tilbake til hverdagen.

Dagens tanke

Våren har kommet til Østlandet! Våren er min store favoritt av flere grunner. Gradene stiger, men ikke så mye at det går utover beina. Påsken nærmer seg! Og det går endelig ann å sette seg ut noen timer på dagen uten å fryse.

I tillegg venter jeg på svar på søknaden om enkeltmannsforetaket om dagen. Jeg krysser fingrene for at navnet til foretaket blir godtatt så jeg kan ta det neste steget. Det blir en spennende tid fremover!

Dagens planer

Drømmesituasjonen hadde vært at jeg kunne fått vasket hele leiligheten i dag, men til og med jeg forstår at det hadde vært dumt. Jævlig dumt…

Dagens plan er å ta en rask runde med vaskekluten på badet, og oppdatere meg på de podcastene jeg ikke har rukket å høre de siste dagene.

Ikke for mye, men samtidig nok til at godfølelsen får lov til å ta sin rettmessige plass ut dagen.

Dagens podcast

Selv om Andersen og Jakobsen har blitt nevnt tidligere i innlegget vil jeg trekke frem en annen podcast.

«Kalyn`s coffee talk» drives av kalynnicholson13 på instagram og tar ukentlig opp de dype temaene. Alt fra hvordan man kan håndtere overveldende følelser, til andre store livsspørsmål. Disse episodene vil passe for deg uavhengig av alder og livssituasjon.

Ønsker du ett eget innlegg med podcastene jeg hører på nå om dagen?

Du vil også like

Leave a Comment

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. Er du kroniker selv, pårørende, eller bare ønsker å se mer av hvordan et liv som kronisk syk kan være så må du gjerne følge facebooksiden min: tonjehval.com for å få de siste oppdateringene først! For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: