Home Tankekjør 2019. Året for forandringer

2019. Året for forandringer

by tonjehval.com
0 comment
2019-personlig utvikling- forandringer - coach

På den ene måten er det godt å skrive dette innlegget, men på den andre måten er jeg redd for at det skal slå tilbake på meg i det jeg trykker på publiser.

2019 så langt har vært mitt år. Året for forandringer. Året for personlig utvikling. Året for å finne ut hvem jeg ønsker å være som person.

Det har vært flere seiere. Jeg har møtt mine frykter. Det har stoppet helt opp før det har gått fremover igjen. Jeg har krysset av for gjennomførte nyttårsforsetter. Kort fortalt har det vært noen innholdsrike måneder så langt.

Please, keep looking. Not for a person, but for your passion, your love, your courage, your goals, your dreams, your happiness, yourself. Keep looking. Explore yourself before you explore another. Know your worth, know yourself. Only then will you know what you need over what you want. You need yourself to become your own.

Rutiner

Det er lett å havne i de samme rutinene dag etter dag. Rutinene som gir deg trygghet, men nødvendigvis ikke den utvikling du trenger.

Da jeg ble kronisk syk ble disse rutinene en enda større del av min hverdag. Jeg trengte rutinene. Jeg trengte å vite hva som skulle skje når og hvor siden beina var så ustabile.

Jeg trenger fortsatt flere av rutinene mine for å ikke gå på en smell. Slik vil det alltid være, men jeg har et sunnere forhold til dem nå.

Jeg kan få til mer

Nå begynner det å nærme seg seks år siden det hele startet. En smell i et kne som utvikler seg med tiden. Forskjellen fra de første årene som kronisk syk og nå er at jeg har innsett at jeg kan få til mer så lenge jeg tar hensyn til kroppen.

De siste tre månedene har jeg hatt timer hos coach
jevnlig. (@myw.ingrid på instagram) Jeg skal skrive mer om dette senere da Ingrid fortjener et helt innlegg alene!

Det er rart hvor mye man kan lære på kort tid hvis man bare har de rette personene rundt seg. Noe av det viktigste jeg har lært er at selv om jeg er kronisk syk trenger jeg ikke å være «hun syke». I Skrivende stund har jeg en søknad inne hos Brønnøysund registeret. Ordet ro har blitt en del av hverdagen min, og jeg jobber mer enn noen gang med det å bli tryggere på meg selv.

Jeg er klar for hva resten av 2019 har å by på å banker i bordet for at dette innlegget ikke ødelegger den gode energien som er om dagen.

Du må forresten bare sende en melding til Ingrid på instagram hvis du også ønsker de positive endringene i livet.

Ønsker du flere innlegg når det kommer til personlig utvikling, og personlig utvikling som kroniker?

Du vil også like

Leave a Comment

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. Er du kroniker selv, pårørende, eller bare ønsker å se mer av hvordan et liv som kronisk syk kan være så må du gjerne følge facebooksiden min: tonjehval.com for å få de siste oppdateringene først! For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: