Home Hverdag Noen ganger trenger vi en ny start for å utvikle oss

Noen ganger trenger vi en ny start for å utvikle oss

by tonjehval.com
2 comments

Noen ganger trenger vi en ny start for å utvikle oss. Jeg trengte den nye starten nå.

Et av målene mine for 2019 var å komme meg over på wordpress og alt som hører til i denne nye verdenen av plugins, backups og innstillinger. Etter en uke med prøving og feiling er siden endelig oppe, og jeg kan begynne med det som er morsomt. Publisering av innlegg!

Tidligere har bloggen vært et sted hvor temaer innenfor kronisk helse har regjert. Innlegg på 600 ord. Innlegg som ble mindre personlig med tiden. Jeg skal ikke slutte med disse innleggene, men jeg ønsker noe mer jeg kan se tilbake på. Jeg ønsker mer hverdag. Jeg ønsker flere av de innleggene som sier mer om meg som person enn helsen min. Innleggene uten så mange baktanker og høye forventninger.

Har du vært innom bloggen til Krisin Gjelsvik, eller Ida Wulff? De har knekt koden som for meg bare er et stort spørsmålstegn. Hverdags innlegg som gir deg noe. Hverdags innlegg som underholder.

Nok om plugins, kronisk helse, og hverdags innlegg. Dette innlegget er kun et startskudd på noe som forhåpentligvis utvikler seg til noe bra.

Ha en fin helg!Du vil også like

2 comments

Linn Kleppa mars 16, 2019 - 7:14 pm

WordPress og blogg på eget domene er veldig kjekt. Lykke til med bloggingen fremover! Og fortsatt god helg. 🌺

Reply
tonjehval.com mars 18, 2019 - 7:31 am

Tusen takk! 🙂

Reply

Leave a Comment

Tonje Hval
Hei! Her inne deler jeg tekster og bilder fra en hverdag som kronisk syk på godt og vondt. Tanker, meninger og erfaringer rundt temaet vil finne sin naturlige plass her inne. Er du kroniker selv, pårørende, eller bare ønsker å se mer av hvordan et liv som kronisk syk kan være så må du gjerne følge facebooksiden min: tonjehval.com for å få de siste oppdateringene først! For spørsmål eller forespørsler: kontakt@tonjehval.com
%d bloggere liker dette: